«Εικόνες από μια έκθεση»

Αρχική/Χωρίς κατηγορία/«Εικόνες από μια έκθεση»

vlog-1

Εκθέτες και επισκέπτες.

Αν είσαι εκθέτης, όλες οι κατηγορίες ανθρώπων περνούν από μπροστά σου, με τους περισσότερους μιλάς, με πάρα πολλούς διασταυρώνεται η ματιά σου και κάποιοι απλά δεν υπάρχουν κι ας είναι εκεί.

Έχει πολλή κούραση η ετοιμασία για τη συμμετοχή σε μια έκθεση, αλλά, με την κούραση κατά τη διάρκεια της έκθεσης, δεν συγκρίνεται.

Όμως, όπως γίνεται και με τη δουλειά στα μελίσσια, όσο μεγαλύτερη η παραγωγή και πιο βαριές οι κυψέλες, τόσο λιγότερο πονάει η μέση.  Στην έκθεση, όσο περισσότερη ώρα χρειάζεται να στέκεσαι όρθιος κι όσο πιο πολλές οι πωλήσεις, τόσο περισσότερο εξατμίζεται η κούραση.  Κι έχει πολύ ενδιαφέρον.

Οι άνθρωποι έχουν πολύ ενδιαφέρον. Είναι πολύχρωμοι και πολύμορφοι. Στις «νεκρές ώρες» περνούν λιγοστοί και έχεις την ευκαιρία να παρατηρείς τα διαφορετικά σχήματα, πρόσωπα και διαθέσεις.

Στις ώρες αιχμής η ματιά σου γίνεται του «εξωγήινου» και βλέπεις απλά μια κινούμενη μάζα από ομοειδή πλάσματα.

vlog-2

Ξεχωρίζουν όσοι θα σταματήσουν και θα μιλήσεις μαζί τους κι από αυτούς «ξεχωρίζουν» όσοι πλησιάζουν με ευγένεια, σέβονται και χαμογελούν, ασχέτως αποτελέσματος.

Αν αυτά τα τρία χαρίσματα μετουσιώνονταν, θα ήταν οι μόνες και αρκετές πρώτες ύλες για τα πιο αξεπέραστα καλλυντικά.

Προς όλους όσοι αγόρασαν τα καλλυντικά μας από την έκθεση μελιού στο Σ.Ε.Φ.: Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και όπως ακριβώς λέει το slogan μας: Δοκιμάστε τα, χαρείτε τα, χαρίστε τα.

“ma.beez”

vlog-3

2017-06-07T19:22:07+00:00 8/12/2016|Χωρίς κατηγορία|