Πώς κόβεται το κάπνισμα στο “άψε-σβήσε”. (Σχήμα οξύμωρον; Όχι)

Για γυναίκες μόνο.

Αρχική/Skin and smoking/Πώς κόβεται το κάπνισμα στο “άψε-σβήσε”. (Σχήμα οξύμωρον; Όχι)
a0b1336d4a36c2eb80351aab62bb73a3

Για γυναίκες μόνο.

Πάρτε μερικούς φορητούς μεγεθυντικούς καθρέφτες, στρογγυλούς ή τετράγωνους. Τοποθετήστε τους μπροστά σας ακριβώς στα σημεία όπου συνήθως κάθεστε και απολαμβάνετε ένα, δύο, τρία ή αναρίθμητα τσιγάρα. Πχ.:
• Στο τραπέζι του μπαλκονιού όπου με παλτό, σκούφο και γάντια καπνίζετε και απολαμβάνετε βαθιές ρουφηξιές παγωμένου αέρα και νικοτίνης εναλλάξ.
• Κάτω από τον απορροφητήρα της κουζίνας όπου εξασκείτε τον εαυτό σας να παραμένει ατάραχος στους θορύβους.
• Στο τραπέζι της κουζίνας με την μπαλκονόπορτα ανοικτή και τον αέρα να λυσσομανάει.
• Στο γραφείο μπροστά στο υπολογιστή γιατί έτσι σας αρέσει και τα λοιπά και τα λοιπά

Ανάψτε το τσιγάρο (αυτό είναι το «άψε»), βαθιά ρουdamage1φηξιά, ο καφές αχνίζει, καταπιείτε μια μεγάλη γουλιά. Τώρα κοιταχτείτε στον καθρέφτη και φέρτε αργά το τσιγάρο στο στόμα. Αρχίστε να σουφρώνετε τα χείλη και παρατηρείστε πόσο συμμετρικά ζαρώνουν. Παρατηρήστε πόσο περισσότερο ζαρώνουν όταν ρουφάτε. Εκπνεύστε. Τα μάτια σας στον καθρέφτη. Παρατηρήστε τις γωνίες του στόματος. Πόσες μικρές ή και μεσαίες ζάρες σχηματίζονται… στο πιγούνι επίσης. Σκύψτε πάνω από τον καθρέφτη και δείτε με προσοχή τους πόρους του δέρματός σας. Σβήστε το τσιγάρο. Αυτό είναι το «σβήσε».

Αν δεν σας πείσει η εικόνα του εαυτού σας να καταστρέφει το δέρμα του, ανάψτε άλλο τσιγάρο, βάλτε τους καθρέφτες στη θέση τους και περιμένετε λίγες ώρες ή μέρες. Η αλήθεια που μόλις σας αποκαλύφθηκε δεν θα σας εγκαταλείψει.skin-changes
Στο δρόμο, στη δουλειά, στο μπαράκι, παρατηρήστε και συγκρίνετε το δέρμα των γυναικών που καπνίζουν και όχι. Αν είστε πάνω από 40 ξέρετε καλά τι σας λέω. Αν είστε κάτω, θα το μάθετε σύντομα, δυστυχώς. Καμιά καπνίστρια δεν γλύτωσε. Δοκιμάστε πάλι τη μέθοδο «άψε-σβήσε». Η επανάληψη είναι ο καλύτερος τρόπος. Η επανάληψη σας έμαθε και να καπνίζετε άλλωστε.
Όμως μην τα βάφετε μαύρα. Πολύ λίγες έκοψαν το κάπνισμα με την πρώτη φορά που κοιτάχτηκαν στον καθρέφτη.
Royal Jelly Serum

Μεγάλη ψυχολογική στήριξη μπορεί να σας προσφέρει το serum της “ma.beez”. Θα δείτε το δέρμα σας να αλλάζει μετά από λίγες μόνο εφαρμογές. Η χρήση του serum θα σας βοηθήσει να μην αισθάνεσθε τύψεις που δεν έχετε ακόμη κόψει το κάπνισμα στο «άψε-σβήσε». Περιττό να πούμε πόσο θα λάμψει και πόσο θα σβήσει το serum τις λεπτές ρυτίδες του δέρματος που προκαλεί η κακή αιμάτωση του τώρα που καπνίζετε, όταν θα έχετε κόψει το κάπνισμα.
Ο ορός φρέσκου ακατέργαστου βασιλικού πολτού της «ma.beez» είναι ένα προϊόν επανόρθωσης, αποτελεσματικό και σε δύσκολες περιπτώσεις. Συνδυαστικά με τη διακοπή του καπνίσματος θα κάνει θαύματα με το δέρμα σας. Δείτε τα χαρακτηριστικά του εδώ.

της Μαρίας Χατζημπαγιαντέρη

2017-06-06T22:00:14+00:00 29/12/2016|Skin and smoking|