Οι καταπληκτικές ιδιότητες του Βασιλικού πολτού στο δέρμα!

Αρχική/ενυδάτωση του δέρματος, Skin and smoking, skin problems/Οι καταπληκτικές ιδιότητες του Βασιλικού πολτού στο δέρμα!

Θα αναφερθώ σύντομα σε δύο γεγονότα. Το πρώτο μου το διηγήθηκαν το δεύτερο το βίωσα

  1. Μελισσοκόμος επιστρέφει από την εργασία του στα μελίσσια και παθαίνει βλάβη το φορτηγό του. Είναι σε σημείο ερημικό όπου δύσκολο θα έχει οδική βοήθεια. Ανοίγει το καπό και, κακώς, τη στρόφιγγα του ψυγείου. Το καυτό νερό πετιέται και τον καίει παντού όπου έχει γυμνό δέρμα. Για καλή του τύχη είχε συλλέξει Βασιλικό πολτό και τον αλείφει αφειδώς στα σημεία που κάηκε. Το θαύμα συντελέστηκε σε ώρες μέσα. Δεν έμεινε κανένα σημάδι στο δέρμα του. Πλήρης ανάπλαση. Η βλάβη στο φορτηγό δεν γνωρίζω πώς αποκαταστάθηκε.
  2. Τρία χρόνια πριν από σήμερα καίγομαι με ατμό σε όλο το πρόσωπο και στα βλέφαρα. Έχω βασιλικό πολτό το ψυγείο. Θυμάμαι τη περίπτωση 1. Τον απλώνω αφειδώς κι εγώ, χωρίς να λυπηθώ τον κόπο και το κόστος, εννοείται. Πονάω φριχτά και είμαι κατακόκκινη. Δεν έχει καμία άμεση επίδραση στον πόνο αλλά σιγά σιγά κι εφόσον είχε πια στεγνώσει πάνω στο δέρμα, αρχίζει να υποχωρεί κι ο πόνος και η ερυθρότητα. Σε λίγες ώρες το θαύμα έχει συμβεί. Πλήρης ανάπλαση.

Τότε πήραμε, σαν ma.beez, την απόφαση να βρούμε μια φόρμουλα ώστε να μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε αυτούσιο, φρέσκο, χωρίς να έχει υποστεί  λιοφυλίωση (κρυοξήρανση). Φτιάξαμε έτσι το Royal Jelly Serum. Ένα προϊόν που έχει αποδειχτεί πως λειτουργεί κυρίως αντιγηραντικά όντας εξαιρετικά ευεργετικό και αναπλαστικό για το δέρμα του προσώπου.